Qigong met Floor

Wat is het?

Zhineng Qigong is een bewegingsleer uit China. Ook wel beschouwd als meditatie in beweging. In het westen is het bekent als een effectief systeem van langzame bewegingen die vitaliteit, rust en ontspanning brengen. In de oefeningen komt het denken tot rust en ontspant het lichaam. De energie in het lichaam wordt opnieuw verdeeld en energiebanen openen zich, waardoor de kwaliteit en kwantiteit van de interne Qi verbetert.

Je kunt kiezen voor groepslessen of voor individele sessies

Wil jij ruimte maken voor ontspanning en vitaliteit in je leven?

Groepslessen

Heb je zin om je lichaamsbewustzijn te vergroten? Wil jij goed voor je lichaam en geest zorgen, en wil je geïnspireerd worden? Dan zijn de groepslessen geschikt voor jou! De bewegingen van de methode zijn zacht, langzaam en eenvoudig. Voor iedereen (gezond en ziek, vitaal en minder vitaal!) goed en gemakkelijk te leren. Doe mee en boek een les. Op de agenda zie je welke lesblokken nu lopen.

Qigong op maat!

Je kunt ook kiezen voor individuele lessen. Samen kijken we welke Qigong oefeningen voor jou goed zijn en je proces kunnen ondersteunen. We stemmen alles af op jouw niveau, specifieke behoeften en intenties. Door individuele aandacht ga je het maximale effect uit Qigong halen. Deze lessen zijn perfect wanneer je zin hebt om een les te volgen die afgestemd is op jouw wensen en op wat jij tegenkomt in je lichaam. Ook kunnen we samen handvatten creëren die jou in je dagelijks leven ondersteunen. Zodat je energie weer vrij kan stromen en je meer kan genieten van je levendigheid.

Hoe ervaren anderen de lessen van Floor?

“Floor is een super fijne lerares die veel weet en de tijd neemt om alles heel duidelijk uit te leggen. Haar warme en kundige uitstraling maakt iedere Qigong les tot een “mini-retreat” te midden van alle drukte, waarin je via deze prachtige wijsheid en methode echt naar binnen kan keren en met aandacht jezelf en lichaam kan ervaren en verkennen en verzorgen. Zo voel je wat er leeft en nodig is in lichaam en geest. Floor kan deze wijsheid en methode goed overbrengen vanuit ervaren kennis. Bovendien heeft zij oog voor haar studenten en speelt daarop in, ook als je in de zoom lessen meedoet. Een echte bonus is dat we via de mail ook de informatie op papier kregen en dat we de lessen nog terug kunnen kijken als je iets hebt gemist.”

Nanda van Praag.

“Zhineng Qigong brengt mij thuis in mijzelf en verzorgt mijn fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Voor mij is dit pure selfcare. Floor ademt als leraar de diepe wijsheid en intelligentie die in elke beweging schuilgaat. Daardoor is het makkelijk om meteen een verdieping in jezelf te voelen in elke beweging. Ook de medische Qigong die ten grondslag ligt aan onze oefeningen geeft mij inzicht hoe alles in mijn lichaam samenwerkt. Door daar bewuster in te worden, word ik liever voor mijn lichaam en daardoor liever voor mijzelf.”

Yvette Visser.