Agenda

Lieve mensen,

Het is zover, we zijn in het diepe gesprongen. BINNEN is gestart. Een nieuwe plek in Harderwijk waar we ruimte voor zelfonderzoek en reflectie zullen faciliteren. Een plek voor zoekers, go-getters,  verdwaalden, depressievelingen enz.  Kortom, een plek voor iedereen die meer uit zichzelf en zijn leven wil halen. Bezoek onze website op www.ikganaarbinnen.nl.

Wij bieden maatwerk voor organisaties en individuele begeleiding

Voor BINNEN zie deze agenda

Zie hieronder het actuele aanbod voor de cursussen van Floor Nelissen:

Kennismaken met Zhineng Qigong, Donderdag 4-6-2020, 9.15 uur-10.15 uur, of 10.45 uur-11.45 uur, 7 lessen. De anderhalve meter afstand regel houden we aan.

We starten weer met de ouder en kind/baby massage cursussen!

Aanraking is een levensbehoefte en ook zo belangrijk voor je immuunsysteem en algehele vitaliteit. Dus daarom ook JUIST nu dat ik verder ga met het aanbieden van de ouder en kind cursussen.

Deze ronde met nog meer fysieke ruimte en dus ook nog meer individuele begeleiding in de kleine groepen. Dat betekent max. vier ouders met een kind in de ruimte.

Massage en yoga voor ouder en kind , peuters en kleuters: Zaterdag 6 juni om 11.30 uur start Floor Nelissen een massagecursus voor peuters met mamma of pappa, 4 lessen .

Babymassage cursus : Zaterdag 6-6-2020 om 09:15 uur start Floor Nelissen een cursus babymassage voor baby’s vanaf 6 weken tot 9 maanden oud.  4 lessen van 90 minuten, Lees meer…