Contact

Alles is goed. Om dat werkelijk te ervaren moet je verder kijken dan de buitenkant. Alles wat in jouw ogen niet goed is, is er niet voor niets. Alles hoort erbij en samen maakt het dit wonderbaarlijke leven tot wat het is.

Hoe anderen Floor hebben ervaren

Reviews Massage/procesbegeleiding:

“In een ontzettend drukke stressvolle periode in mijn leven, ben ik naar Floor gegaan voor een ontspannende massage. Door warme lakens en de zachte, maar doeltreffende massage lukte het me om volledig te ontspannen, ik voelde echt weer mijn eigen ik, mijn lichaam, dit voelde zo intens dat ik er emotioneel van werd, alle spanning vloeide weg en ik voelde me na de massage helemaal leeg en ontspannen. Dit was echt een hele bijzondere en fijne beleving, ik wist niet dat het mogelijk was je door een massage zo te kunnen ontspannen, echt heerlijk! ”
 
Een startende ondernemer en moeder (zoon van 2 jaar).

Reviews Qigong:

“Floor is een super fijne lerares die veel weet en de tijd neemt om alles heel duidelijk uit te leggen. Haar warme en kundige uitstraling maakt iedere Qigong les tot een “mini-retreat” te midden van alle drukte, waarin je via deze prachtige wijsheid en methode echt naar binnen kan keren en met aandacht jezelf en lichaam kan ervaren en verkennen en verzorgen. Zo voel je wat er leeft en nodig is in lichaam en geest. Floor kan deze wijsheid en methode goed overbrengen vanuit ervaren kennis. Bovendien heeft zij oog voor haar studenten en speelt daarop in, ook als je in de zoom lessen meedoet. Een echte bonus is dat we via de mail ook de informatie op papier kregen en dat we de lessen nog terug kunnen kijken als je iets hebt gemist.”

Nanda van Praag.

“Zhineng Qigong brengt mij thuis in mijzelf en verzorgt mijn fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Voor mij is dit pure selfcare. Floor ademt als leraar de diepe wijsheid en intelligentie die in elke beweging schuilgaat. Daardoor is het makkelijk om meteen een verdieping in jezelf te voelen in elke beweging. Ook de medische Qigong die ten grondslag ligt aan onze oefeningen geeft mij inzicht hoe alles in mijn lichaam samenwerkt. Door daar bewuster in te worden, word ik liever voor mijn lichaam en daardoor liever voor mijzelf.”

Yvette Visser.

Review zwangerschapsmassage:

“ Hoewel ik wel vaker gemasseerd ben, leverde me dat nooit een zover gaande ontspanning op als bij de zwangerschapsmassages van Floor. Nooit maakte ik mee dat een masseur zo veel aandacht had voor mijn persoonlijke behoeftes en wensen. Wat een verwennerij, om met die dikke buik ‘op mijn buik’ te liggen, door de speciale zwangerschapstafel met ruimte voor buik en borsten, mogelijk gemaakt. Mijn man grapte wel eens dat het eigenlijk weggegooid geld was, omdat ik bijna altijd langzaam in slaap sukkelde tijdens de massage. Iedereen die ooit zwanger is geweest weet echter hoeveel het waard is eindelijk weer eens zo te kunnen ontspannen. ”

Eva Deen, Jurist, moeder van twee kinderen

Review Babymassageles:

“Ik heb de babymassagelessen als zeer leerzaam en prettig ervaren. Toen ik begon aan de cursus had ik al de nodige ervaring opgedaan met masseren: ik heb een massagecursus gedaan en met mijn oudste zoontje was ik naar een Shantala babymassage cursus gegaan. De cursus van Floor Nelissen heeft me veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van massage. Onder de deskundige leiding van Floor leerden we naast het masseren zelf, liedjes zingen en deden we baby-yoga oefeningen. Deze combinatie van handelingen maakt dat ik nog meer kan genieten van het masseren door goed contact te maken met mijn zoontje en hem met aandacht te masseren. Ook de vervolgcursus was een feest om te doen. Bij deze cursus zagen we de andere baby’s en papa en mama’s na een aantal maanden weer terug. Dit keer kregen we massage oefeningen die toepasbaar waren voor oudere baby’s. Dank je wel voor de mooie massage-ochtenden!”

Hilde

Hoe anderen Shrinath hebben ervaren

“Als ik aan Shrinath denk, denk ik aan vertrouwen, liefde en contact: Vol van vertrouwen in zichzelf en de wereld om hem heen, overlopend van liefde voor alles en iedereen, en meester in het maken, onderhouden en herstellen van contact, met zich zelf, met anderen, in anderen, tussen anderen. Alleen al zijn aanwezigheid, “in het echt”, aan de telefoon of via zijn abonnement, maakt dat ook ik vertrouwen. liefde en contact ervaar.”

Saskia van Staveren, sociaal pedagogisch hulpverlener

“Shrinath heb ik op verschillende momenten zien werken met groepen mensen. Zijn rustige en open uitstraling zorgen ervoor dat velen zich snel op hun gemak voelen. Hij weet op het juiste moment ruimte te bieden voor het proces van individuen en kan ondertussen het groepsproces bewaken. Hij heeft de kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor een trainer en is uniek in zijn benadering naar de cursisten. Eigenschappen die ik bij hem zie zijn onder andere: enthousiasme voor hetgeen dat hij overdraagt, een goede luisterhouding en integriteit. Vanuit zijn visie dat er oneindig veel potentieel ligt in ieder mens, weet hij het beste naar voren te brengen in de cursisten. Hij stelt de juiste (open) vragen. Zijn humor en lichtheid zorgen voor de nodige ontspanning wanneer het te serieus dreigt te worden.”

Lieke van Alphen de Veer, leerkracht

“Waar Shrinath spreekt worden mensen geraakt. Niet alleen door zijn warme stem en ontspannen persoonlijkheid, maar vooral door de luikjes die hij openzet naar een andere wereld.“

Ilco van der Linde, initiatiefnemer Bevrijdingsfestivals, Dance4Life e.a. projecten

“Shrinath spreekt; houdt elk inzicht open en bevraagt telkens zijn eigen oordeel. Zo is hij zeer ontvankelijk voor zijn luisteraars en gesprekspartners. Hij is als het ware het Zwitserse zakmes in je broekzak: je kunt er heel veel kanten mee op. Ontdek het maar”.

Bernard Velthuis, Goed Gesprek en partner Collective Abundance, (voorheen directeur en regiomanager Randstad)

De beste ervaring is je eigen ervaring