Massage en babymassage

Je bent welkom bij Floor voor een onspanningsmassage of procesbegeleiding.

Ook biedt Floor lessen babymassage aan. Dat kan individueel of in groepen. Zie hierover meer onder aan de pagina.

Met een massages van Floor kom je even helemaal tot jezelf

Geef jezelf een massage cadeau!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een groot cadeau aan jezelf of een ander. Het is een mooie manier om echte aandacht en zorg te hebben voor jezelf en je lichaam. We nemen de tijd om te kijken hoe het met je gaat en wat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen. Van daaruit stemmen we de sessie af op jou persoonlijke wensen. Ik maak gebruik van holistische massage, Chinese massage, sportmassage en  voetreflex massage. De massage kan worden aangevuld met bewegingstechnieken als stretching, yoga en Qigong.  De kwaliteit van de aanraking, met aandacht, staat centraal.

Tarief 60 minuten: 96 euro

Tarief 90 minuten: 131 euro

Procesbegeleiding

Op weg naar ontspanning kan blijken dat jij je meer wil richten op  bewustwording, introspectie en zelfonderzoek.  Dat kan!

Tarief 90 minuten: 131 euro

Nieuwsgierig? Bel Floor Nelissen op 0645646591 of mail op floor@allesisgoed.nl en boek een sessie of stel je vraag. 

Zwangerschaps-massage of moedermassage

Gun jezelf zo’n heerlijke zwangerschapsmassage of moedermassage. Je ervaart direct verlichting bij kwaaltjes en ongemakken. Je kunt beter en dieper slapen. Doordat je je aandacht naar binnen richt kun je echt contact maken met je kindje in je buik. Het is een mooie voorbereiding op de geboorte. Je staat even echt stil bij de veranderingen van je lichaam en wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Ook helpen de massages bij het herstel na bevalling. Ze helpen je om opnieuw vertrouwd raken met je lichaam. Ik werk met een  speciale zwangerschapstafel waarbij je ook tot het einde van je zwangerschap, heerlijk op je buik kan liggen.

Tarief 60 minuten: 96 euro

Tarief 90 minuten: 131 euro

Geïnteresseerd? Bel Floor Nelissen op 0645646591 of mail op floor@allesisgoed.nl en boek een sessie of stel je vraag. 

Babymassage

Tijdens de babymassage cursussen ervaar je de gerichte, aandachtige, liefdevolle aanraking van je baby. Je geniet van het samen zijn met je kind. Je oefent bewust aanraken en de reacties van je kindje waarnemen. Daardoor leer je elkaar nog beter kennen. Je leert om een lichaamsmassage geven. Daarnaast leer je ook veel ontwikkelingsgerichte spelletjes, liedjes en oefeningen. En dit alles stimuleert een goede ontwikkeling van lichaam, lichaamsfuncties en immuunsysteem van je baby.

De babymassage cursussen bestaan uit vier lessen van anderhalf uur. Tarief 124 Euro. De prijs van de cursus is inclusief een reader, biologische olie, koffie thee en koekjes en een persoonlijke herinnering. Er zijn zorgverzekeringen die het cursusgeld (soms gedeeltelijk) vergoeden.

Babymassage individueel

Je kunt ook voor individuele lessen kiezen. Je kan dan ook samen met je partner komen. In overleg maken we dan een mooi maatwerkprogramma. Interesse? Neem direct contact met Floor Nelissen op via floor@allesisgoed.nl of 06-45646591

Reviews Babymassageles

“Uit eigen ervaring kan ik de babymassagecursus van Floor Nelissen aanbevelen aan andere ouders met baby’s omdat het een meerwaarde heeft in de ontwikkeling van kind en ouder. Bovendien is het belangrijk om tijd met elkaar in te plannen in deze drukke periode. De cursus is daar geschikt voor. Moeder/vader en kind hebben volle aandacht voor elkaar.”

Circe Ouwekerk, moeder en verloskundige bij de9maanden, Harderwijk.

“Ik heb de babymassagelessen als zeer leerzaam en prettig ervaren. Toen ik begon aan de cursus had ik al de nodige ervaring opgedaan met masseren: ik heb een massagecursus gedaan en met mijn oudste zoontje was ik naar een Shantala babymassage cursus gegaan. De cursus van Floor Nelissen heeft me veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van massage. Onder de deskundige leiding van Floor leerden we naast het masseren zelf, liedjes zingen en deden we baby-yoga oefeningen. Deze combinatie van handelingen maakt dat ik nog meer kan genieten van het masseren door goed contact te maken met mijn zoontje en hem met aandacht te masseren. Ook de vervolgcursus was een feest om te doen. Bij deze cursus zagen we de andere baby’s en papa en mama’s na een aantal maanden weer terug. Dit keer kregen we massage oefeningen die toepasbaar waren voor oudere baby’s. Dank je wel voor de mooie massage-ochtenden!”

Hilde