Reviews

Reviews Qigongles:

Floor is een super fijne leraar die veel weet en de tijd neemt om alles heel duidelijk uit te leggen. Haar warme en kundige uitstraling maakt iedere Qigong les tot een “mini-retreat” te midden van alle drukte, waarin je via deze prachtige wijsheid en methode echt naar binnen kan keren en met aandacht jezelf en lichaam kan ervaren en verkennen en verzorgen. Zo voel je wat er leeft en nodig is in lichaam en geest. Floor kan deze wijsheid en methode goed overbrengen vanuit ervaren kennis. Bovendien heeft zij oog voor haar studenten en speelt daarop in, ook als je in de zoom lessen meedoet. Een echte bonus is dat we via de mail ook de informatie op papier kregen en dat we de lessen nog terug kunnen kijken als je iets hebt gemist.”

Nanda van Praag.

 “Zhineng Qigong brengt mij thuis in mijzelf en verzorgt mijn fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Voor mij is dit pure selfcare. Floor ademt als leraar de diepe wijsheid en intelligentie die in elke beweging schuilgaat. Daardoor is het makkelijk om meteen een verdieping in jezelf te voelen in elke beweging. Ook de medische Qigong die ten grondslag ligt aan onze oefeningen geeft mij inzicht hoe alles in mijn lichaam samenwerkt. Door daar bewuster in te worden, word ik liever voor mijn lichaam en daardoor liever voor mijzelf.”

Yvette Visser.

Floor is een uitzonderlijk kundige en toegewijde Zhineng Qigong docent. Door haar heldere instructie, bewustzijn, kennis en luchtigheid  helpt ze mij elke week mijn hooft en lichaam te vitaliseren. Mmmm heerlijk!” 

Meike van der Burgh –Smit

 “Wat fijn om op dinsdagochtend te starten met Qigong, hetgeen de rest van de week met je meereist. Je hoofd leegmaken en op en zachte manier zorgen dat je lichaam soepel blijft; dit d.m.v. meditatie, oefeningen en massage van je organen. De oefeningen en massage kun je heel makkelijk integreren in je dagelijks leven. Dit allemaal dankzij de deskundige en stimulerende manier waarop Floor de bijeenkomsten vormgeeft.”

Tineke Hansen

 “Sinds ik deelneem aan de Qigong lessen van Floor in mijn gevoel van stabiliteit vergroot. Vooral het bewegen met aandacht is voor mij heel goed. Floor neemt je mee op reis in je lichaam en brengt je in contact met de energie binnen in jezelf en ook daarbuiten. Ik voel me gedragen.”

Christa de Leeuw

Review massage:

“ Hoewel ik wel vaker gemasseerd ben, leverde me dat nooit een zover gaande ontspanning op als bij de zwangerschapsmassages van Floor. Nooit maakte ik mee dat een masseur zo veel aandacht had voor mijn persoonlijke behoeftes en wensen. Wat een verwennerij, om met die dikke buik ‘op mijn buik’ te liggen, door de speciale zwangerschapstafel met ruimte voor buik en borsten, mogelijk gemaakt. Mijn man grapte wel eens dat het eigenlijk weggegooid geld was, omdat ik bijna altijd langzaam in slaap sukkelde tijdens de massage. Iedereen die ooit zwanger is geweest weet echter hoeveel het waard is eindelijk weer eens zo te kunnen ontspannen. ”

Eva Deen, Jurist, moeder van twee kinderen

Review Babymassageles:

“Ik heb de babymassagelessen als zeer leerzaam en prettig ervaren. Toen ik begon aan de cursus had ik al de nodige ervaring opgedaan met masseren: ik heb een massagecursus gedaan en met mijn oudste zoontje was ik naar een Shantala babymassage cursus gegaan. De cursus van Floor Nelissen heeft me veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van massage. Onder de deskundige leiding van Floor leerden we naast het masseren zelf, liedjes zingen en deden we baby-yoga oefeningen. Deze combinatie van handelingen maakt dat ik nog meer kan genieten van het masseren door goed contact te maken met mijn zoontje en hem met aandacht te masseren. Ook de vervolgcursus was een feest om te doen. Bij deze cursus zagen we de andere baby’s en papa en mama’s na een aantal maanden weer terug. Dit keer kregen we massage oefeningen die toepasbaar waren voor oudere baby’s. Dank je wel voor de mooie massage-ochtenden!”

Hilde

Review ontspanningsmassage:

“ In een ontzettend drukke stressvolle periode in mijn leven, ben ik naar Floor gegaan voor een ontspannende massage. Door warme lakens en de zachte, maar doeltreffende massage lukte het me om volledig te ontspannen, ik voelde echt weer mijn eigen ik, mijn lichaam, dit voelde zo intens dat ik er emotioneel van werd, alle spanning vloeide weg en ik voelde me na de massage helemaal leeg en ontspannen. Dit was echt een hele bijzondere en fijne beleving, ik wist niet dat het mogelijk was je door een massage zo te kunnen ontspannen, echt heerlijk! ”
 
Recensie van een startende ondernemer en moeder (zoon van 2 jaar).