Referenties Floor

Referentie massage:

“ Hoewel ik wel vaker gemasseerd ben, leverde me dat nooit een zover gaande ontspanning op als bij de zwangerschapsmassages van Floor. Nooit maakte ik mee dat een masseur zo veel aandacht had voor mijn persoonlijke behoeftes en wensen. Wat een verwennerij, om met die dikke buik ‘op mijn buik’ te liggen, door de speciale zwangerschapstafel met ruimte voor buik en borsten, mogelijk gemaakt. Mijn man grapte wel eens dat het eigenlijk weggegooid geld was, omdat ik bijna altijd langzaam in slaap sukkelde tijdens de massage. Iedereen die ooit zwanger is geweest weet echter hoeveel het waard is eindelijk weer eens zo te kunnen ontspannen. ”

Eva Deen, Jurist, moeder van twee kinderen

Referentie Babymassageles:

“Ik heb de babymassagelessen als zeer leerzaam en prettig ervaren. Toen ik begon aan de cursus had ik al de nodige ervaring opgedaan met masseren: ik heb een massagecursus gedaan en met mijn oudste zoontje was ik naar een Shantala babymassage cursus gegaan. De cursus van Floor Nelissen heeft me veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van massage. Onder de deskundige leiding van Floor leerden we naast het masseren zelf, liedjes zingen en deden we baby-yoga oefeningen. Deze combinatie van handelingen maakt dat ik nog meer kan genieten van het masseren door goed contact te maken met mijn zoontje en hem met aandacht te masseren. Ook de vervolgcursus was een feest om te doen. Bij deze cursus zagen we de andere baby’s en papa en mama’s na een aantal maanden weer terug. Dit keer kregen we massage oefeningen die toepasbaar waren voor oudere baby’s. Dank je wel voor de mooie massage-ochtenden!”

Hilde

Referentie Qigongles:

Al een paar jaar volg ik Zhineng Qigong bij Floor. De manier waarop zij dit geeft is voor mij practice what you preach. Haar way of life met haar man en kinderen is in lijn met de prachtige bewegingen van Qigong waarin het leven, de levenskracht Chi, steeds bewust meegenomen wordt. Voor mij betekent Qigong meer lichaamsbewustzijn, in het nu zijn, vrijer in mijn lichaam, meer stroming van de levenskracht door mij heen, meer verbinding met de natuur en de Bron waarin alles bestaat. Ik geniet elke week intens van haar lessen en ga ze in de nieuwe reeks volgen op Zoom. Heerlijk om dan gedurende de week daarna een aantal bewegingen in mijn ochtendroutine mee te nemen.

Yvette Visser

 Lieve Floor, Wat was het fijn om bij jou in de les te zijn. Het raakte me diep. De Qigong bewegingen. Waarbij jou aanwezigheid zorgt voor een liefdevolle bedding. Verweven met vertrouwen, overgave en loslaten. Je neemt me heerlijk mee in de beweging, wat een ruimte, soms voelde ik me zo groot….wauw! Mijn wervelkolom weer soepel, ruimte onder mijn schouderblad, fantastisch! Ik verheug me op de volgende lessen.

Yvon Eerland.

Referentie ontspanningsmassage:

“ In een ontzettend drukke stressvolle periode in mijn leven, ben ik naar Floor gegaan voor een ontspannende massage. Door warme lakens en de zachte, maar doeltreffende massage lukte het me om volledig te ontspannen, ik voelde echt weer mijn eigen ik, mijn lichaam, dit voelde zo intens dat ik er emotioneel van werd, alle spanning vloeide weg en ik voelde me na de massage helemaal leeg en ontspannen. Dit was echt een hele bijzondere en fijne beleving, ik wist niet dat het mogelijk was je door een massage zo te kunnen ontspannen, echt heerlijk! ”
 
Recensie van een startende ondernemer en moeder (zoon van 2 jaar).