Zwangerschapsmassage

“Even echte aandacht voor jou, een welverdiend rustmoment.”

Ik, Floor Nelissen, bied zwangerschapsmassage en moedermassage aan in Harderwijk.  Hoe fijn is het om op deze manier goed voor jezelf zorgen. Je ervaart direct verlichting bij kwaaltjes en ongemakken. Je kunt beter en dieper slapen. Doordat je je aandacht naar binnen richt kun je echt contact maken met je kindje in je buik. Het is een mooie voorbereiding op de geboorte. Je staat even echt stil bij de veranderingen van je lichaam en wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Ook helpen de massages bij het herstel na bevalling. Ze helpen je om opnieuw vertrouwd raken met je lichaam. Ik werk met een  speciale zwangerschapstafel waarbij je ook tot het einde van je zwangerschap, heerlijk op je buik kan liggen.

Geïnteresseerd? Bel Floor Nelissen op 0645646591 of mail op floor@allesisgoed.nl en boek een sessie of stel je vraag. 

Ervaringen van klanten

“Tijdens het laatste deel van mijn zwangerschap heb ik meerdere zwangerschapsmassages bij Floor gekregen. Wat begon als een mooie manier om te ontspannen groeide uit tot een stimulans in mijn proces van naar de bevalling toegroeien. Door goed te voelen wat er in mijn lijf gebeurde leerde ik wat er nog nodig was om de bevalling onbevangen in te gaan en me goed te ontspannen. Floor’s ondersteunende en bescheiden manier van begeleiden maakt dat je in vertrouwen je eigen proces door kunt maken. Het heeft voor mij een verschil gemaakt!”

Linda Duits.

“Op een vrijdag ochtend wandel ik de warme, serene, lichte kamer in waarin ik een massage zal ondergaan.Niet gelijk op de tafel, maar eerst vanuit een stoel met twee voeten aan de grond voel ik mij gezien in het gesprek wat we vooraf hebben. “Judith, waar heb jij behoefte aan?” Daarna onderga ik echt iets bijzonders. Terwijl ik dit schrijf krijg ik weer kippenvel. De subtiele aanraking, de warmte en de liefdevolle aandacht waarmee Floor mij aanraakt, geeft mij een oprecht gevoel. Ik mag loslaten, ik geef me er aan over. Ik ben in het moment. Op intuïtie voelt Floor mij aan, ik merk hoe professioneel zij te werk gaat, dit is precies wat ik nodig heb. Na afloop niet meteen opspringen, Floor neemt de tijd om mij weer te laten ‘bijkomen’, ik voel na. Ik ben echt in dat gevoel: licht en liefde. Ontspannen en geaard verlaat ik de kamer, en nog dagen later ervaar ik de uitwerking van de handen van Floor.”

Judith Buissant, Yoga docent en sportinstructrice bij sportcentrum Iedema, moeder van twee kinderen.

Floor heeft een speciale tafel voor zwangere vrouwen waardoor je eindelijk weer eens comfortabel en ontspannen kunt liggen.

Pzwangerschapsmassage