Qigong in een groep

Wil jij ruimte maken voor ontspanning en vitaliteit in je leven? Heb je zin om je lichaamsbewustzijn te vergroten? Wil jij goed voor je lichaam en geest zorgen, en wil je geïnspireerd worden? Dan zijn deze lessen geschikt voor jou! De bewegingen van de methode zijn zacht, langzaam en eenvoudig. Voor iedereen (gezond en ziek, vitaal en minder vitaal!) goed en gemakkelijk te leren. Doe mee en boek een les. Bel nu met Floor op 0645646591 of mail 

Referentie Qigongles:

Al een paar jaar volg ik Zhineng Qigong bij Floor. De manier waarop zij dit geeft is voor mij practice what you preach. Haar way of life met haar man en kinderen is in lijn met de prachtige bewegingen van Qigong waarin het leven, de levenskracht Chi, steeds bewust meegenomen wordt. Voor mij betekent Qigong meer lichaamsbewustzijn, in het nu zijn, vrijer in mijn lichaam, meer stroming van de levenskracht door mij heen, meer verbinding met de natuur en de Bron waarin alles bestaat. Ik geniet elke week intens van haar lessen en ga ze in de nieuwe reeks volgen op Zoom. Heerlijk om dan gedurende de week daarna een aantal bewegingen in mijn ochtendroutine mee te nemen.

Yvette Visser

Lieve Floor, Wat was het fijn om bij jou in de les te zijn. Het raakte me diep. De Qigong bewegingen. Waarbij jou aanwezigheid zorgt voor een liefdevolle bedding. Verweven met vertrouwen, overgave en loslaten. Je neemt me heerlijk mee in de beweging, wat een ruimte, soms voelde ik me zo groot….wauw! Mijn wervelkolom weer soepel, ruimte onder mijn schouderblad, fantastisch! Ik verheug me op de volgende lessen.

Yvon Eerland.