Qigong in een groep

Wil jij ruimte maken voor ontspanning en vitaliteit in je leven? Heb je zin om je lichaamsbewustzijn te vergroten? Wil jij goed voor je lichaam en geest zorgen, en wil je geïnspireerd worden? Dan zijn deze lessen geschikt voor jou! De bewegingen van de methode zijn zacht, langzaam en eenvoudig. Voor iedereen (gezond en ziek, vitaal en minder vitaal!) goed en gemakkelijk te leren. Doe mee en boek een les. Bel nu met Floor op 0645646591 of mail 

Reviews Qigongles:

Floor is een super fijne leraar die veel weet en de tijd neemt om alles heel duidelijk uit te leggen. Haar warme en kundige uitstraling maakt iedere Qigong les tot een “mini-retreat” te midden van alle drukte, waarin je via deze prachtige wijsheid en methode echt naar binnen kan keren en met aandacht jezelf en lichaam kan ervaren en verkennen en verzorgen. Zo voel je wat er leeft en nodig is in lichaam en geest. Floor kan deze wijsheid en methode goed overbrengen vanuit ervaren kennis. Bovendien heeft zij oog voor haar studenten en speelt daarop in, ook als je in de zoom lessen meedoet. Een echte bonus is dat we via de mail ook de informatie op papier kregen en dat we de lessen nog terug kunnen kijken als je iets hebt gemist.”

Nanda van Praag.

“Zhineng Qigong brengt mij thuis in mijzelf en verzorgt mijn fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Voor mij is dit pure selfcare. Floor ademt als leraar de diepe wijsheid en intelligentie die in elke beweging schuilgaat. Daardoor is het makkelijk om meteen een verdieping in jezelf te voelen in elke beweging. Ook de medische Qigong die ten grondslag ligt aan onze oefeningen geeft mij inzicht hoe alles in mijn lichaam samenwerkt. Door daar bewuster in te worden, word ik liever voor mijn lichaam en daardoor liever voor mijzelf.”

Yvette Visser.