Leven in tevredenheid

Online retraite ‘Leven in te-VREDE-nheid’ met Yvette Visser en Floor Nelissen

Floor: “Daar waar Yvette is ontstaat er ruimte voor liefde, ruimte voor voelen en ruimte om inspiratie te ontvangen. In haar aanwezigheid kan ik verzachten en me bekrachtigd voelen om te doen wat ik te doen heb in dit leven. Haar cursussen inspireren mij om met lef en licht te leven. Dat gun ik iedereen!”

 Yvette: “Al jaren volg ik Qigong lessen bij Floor van ‘Alles is goed’ en het brengt mij thuis in mijzelf en het verzorgt mijn fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Pure selfcare. Het lijkt me zo gaaf om je te laten ervaren wat de combinatie van Qigong en de verbinding met het veld van universele liefde je kan brengen.”

Wij, Floor en Yvette, nemen je mee op een innerlijke en fysieke reis in een programma dat je steeds dieper laat transformeren naar innerlijke vrede, stilte, rust. Gevoed door de inspiratie die je kracht geeft en wellicht een mooi inzicht voor je levenspad.
We zullen meditatie en channelings afwisselen en laten integreren via Qigong oefeningen.

Je kunt je hier inschrijven.
Je ontvangt ook de replay van deze retraite.

Wat kun je verwachten?

Yvette brengt je in contact met het veld van Agape Universal Love. Dit is het veld van liefde en vrede wat via channelings jouw veld in stroomt. Het raakt je, opent je hart en verbind je met je ziel. Deze inspiratie en levenswijsheid integreert nog beter als je volledig aanwezig bent in je lichaam en de Qi – de levenskracht die in ons en overal om ons heen aanwezig is – stroomt.

We willen je graag inspireren wat de combinatie van Qigong en de verbinding met het veld van universele liefde om ons heen je kan brengen als je dit vaker in je leven brengt.

Yvette volgt al jaren de Qigong lessen van Floor en het brengt haar thuis in zichzelf en het verzorgt haar fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Pure selfcare. Floor is geraakt door de channelings van Agape en deze geven haar inzichten in haar dagelijkse leven. Deze magische combinatie willen we heel graag met je delen.

Afwisselende Qigong oefeningen, meditatie en channelings brengen je steeds helemaal terug bij jezelf en zorgen dat alles wat tot je komt goed geïntegreerd wordt.


Floor over Zhineng Qigong: “Door het doen van eenvoudige bewegingen werk je positief en preventief aan je gezondheid. Het doet iedereen goed en het is gemakkelijk te leren. Samen maken wij ruimte om bewust je lichaam te ervaren. Je lichaamsbewustzijn neemt toe. Je ontspant en je denken komt tot rust. Je energie kan vrijer stromen en je kan meer genieten van je levendigheid. ”

Programma

Je volgt deze dag 24 mei via Zoom. We starten om 9.30u en eindigen rond 14.30u. Met Qigong oefeningen, meditaties en channelings brengen we je steeds helemaal terug bij jezelf en zorgen we dat alles wat tot je komt goed geïntegreerd wordt.

Prijs: € 55,-